Schoenmaker Gerben van de Glind herstelt ook schoenen van premium merken, zoals het Spaanse Magnanni en Italiaanse Santoni.
Hieronder ziet u enkele foto's van het binnenwerk en de zolen voor de reparatie tot en met het eindresultaat: uw kostbare schoenen zijn weer als nieuw!

Van De Glind Putten Reparatie Santoni Schoenen Van De Glind Putten Reparatie Santoni Schoenen Van De Glind Putten Reparatie Santoni Schoenen Van De Glind Putten Reparatie Santoni Schoenen Van De Glind Putten Reparatie Santoni Schoenen

Goodyear maakwijze dwarsdoorsnedeBij schoenen die 'Goodyear' gemaakt zijn wordt de schacht tegelijk met een lederen rand aan de lederen binnenzool genaaid. Op deze binnenzool zit namelijk een lip of brug waaraan de schacht vastgenaaid wordt. 

Vervolgens wordt de kurkvulling aangebracht, waarna tenslotte de loopzool aan de eerdergenoemde rand wordt genaaid. Goodyear schoenen zijn dus dubbel-genaaid.

Met deze maakwijze is er een goede en stevige verbinding tussen de zool en het bovenleer. Ook is de schoen goed buigzaam.

Schoenmaker Gerben van de Glind is gespecialiseerd in het repareren van schoenen met de Goodyear maakwijze. Hieronder ziet u elke stap van deze reparatie tot en met het eindresultaat: uw schoenen zijn weer als nieuw!

Reparatie Schoenen 1 Versleten Zolen Verwijderd  Reparatie Schoenen 2 Langzolen Onder Schoenen Persen  Reparatie Schoenen 3 Zolen In Model Schuren  Reparatie Schoenen 4 Groef Infrezen Voor Aflappen  Reparatie Schoenen 5 Origineel Aflappen Met Landis Aflapper  Reparatie Schoenen 6 Schoenen Afwerken En Poetsen  Reparatie Schoenen 7 Eindresultaat

Je schoenen zijn heel belangrijk voor je, niet alleen om lekker op te kunnen lopen, maar ook voor je imago, voor je uiterlijk. Je schoenen zijn een onderdeel van jou, die zijn het niet waard om weg te doen. Die moet je laten repareren!

GERBEN VAN DE GLIND Schoenreparatie | sleutelservice

Achterstraat 16
3882 AG Putten | route

t: 0341-353996
e: 

facebook-app-logo.png

reparaties