Reparatie outdoorlaarzen Dubarry

Zijn de zolen van uw outdoor laarzen kapot of versleten? Of is het onderwerk poreus geworden en niet meer helemaal waterdicht?
Van de Glind Schoenreparatie is gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van het merk Dubarry. Maar ook voor andere merken zoals Le Chameau en Magellan & ulloy kunt u uiteraard bij ons terecht. 

Ook kunnen we uw laarzen grondig reinigen en verzorgen zodat ze er weer perfect uitzien!

Reparatie met originele Dubarry zolen

van-de-glind-schoenmaker-putten-dubarry-reparatie-onderwerkVan de Glind Schoenreparatie behoort tot de selecte groep schoenmakers die is geautoriseerd om Dubarry outdoorlaarzen met originele Dubarry onderwerken te repareren. 
Maar indien gewenst kunnen wij ook het complete onderwerk vervangen door een topkwaliteit Vibram onderwerk.

Onderhoud outdoor laarzen

Regelmatig onderhoud van uw laarzen kunt u uiteraard ook zelf doen. Van de Glind heeft een uitgebreid assortiment onderhoudsmiddelen op voorraad. We adviseren u graag over het onderhoud en de producten die u hiervoor het beste kunt gebruiken. 
Op de website van Dubarry vindt u diverse tips voor reiniging en onderhoud. Ook kunt u daar een handig overzicht met onderhoudsvoorschriften downloaden.

Wilt u weten hoe wij uw laarzen weer in topconditie kunnen brengen ? Neem uw laarzen mee en loop gerust binnen in onze winkel aan de Achterstraat 16 in Putten of bel ons tijdens openingsuren op 0341-353996.

GERBEN VAN DE GLIND Schoenreparatie & Sleutelservice

Achterstraat 16
3882 AG Putten | route
t: 0341-353996
e: 

Facebook    Instagram

Maandag Gesloten
Dinsdag   9.00 - 17.30
Woensdag   9.00 - 17.30
Donderdag   9.00 - 17.30
Vrijdag   9.00 - 20.00
Zaterdag   9.00 - 12.00